Long Beach

Long Beach staat bekend om de vele attracties. Het strand is populair door de prachtige, bruisende kustlijn, de prachtige omgeving en de vele outdoor activiteiten. Long Beach ligt aan de westkust van de Verenigde Staten, vlakbij Los Angeles, en is het op één na drukste stadsstrand van Californië. Voor zowel locals als toeristen is Long Beach een belangrijk strand.

Waarom Long Beach zo bijzonder is

Long Beach is een van de mooiste stranden in de buurt van Los Angeles. Het heeft onder andere prachtige zwemstranden, kleine zandstranden, verlaten baaien met rustige waterval, en tal van attracties. Long Beach heeft vele verschillende evenementen, zoals festivals, feesten en concerten. Er is voor ieder wat wils. Er zijn kunstgalerijen, musea, theaters, theaters en talloze restaurants en winkels die een hele dag vermaak bieden.

Long Beach wordt ook regelmatig gebruikt voor jachthavens. De enorme haven van Long Beach is een van de meest drukke havens in de Verenigde Staten. De jachthaven is een van de grootste van de land en heeft een groot aantal booteigenaren, waaronder vissers, cruisers, ferries, cruiseschepen en recreatieve boten.

Ook als het om sport gaat, is Long Beach uitstekend geschikt. Vooral surfen is populair bij de strandgasten. De golven zijn perfect om heerlijk te surfen. In de zomer zijn er veel toeristen die het hier graag komen doen. Het kanalenstelsel geeft de surfers een extraatje, een hele bijzondere ervaring tijdens het surfen. Langs het strand van Long Beach lopen verschillende joggingpaden die je uitnodigen om je te vermaken in de frisse mediterrane lucht.

Wanner moet ik Long Beach bezoeken?

De beste tijd om Long Beach te bezoeken is van mei tot oktober, omdat het weer in die periode het meeste zonlicht biedt. Je kunt ook in de weekeinden naar Long Beach komen vanaf het vroege voorjaar (mei) tot in het laatste weekend van het najaar (oktober). Er staan altijd evenementen op de agenda, waaronder de Long Beach Race, de Tequila Sunrise Run, de Long Beach Yacht Race, de Long Beach Volleybalclub en de Long Beach Jazz Festival.

Waar ligt Long Beach?

Long Beach ligt ten zuiden van Los Angeles en noorden van Dana Point. Het is een stadsstrand, gelegen op slechts 30 minuten rijden van Los Angeles International Airport. Vanuit de lucht ziet Long Beach eruit als een traagstromende rivier die uitmondt in de Stille Oceaan. Het strand heeft een prachtige promenade die wordt omringd door restaurants en winkels. Ook de winkels van Downtown Long Beach, het historische Aquarium of the Pacific en het schilderachtige Queens Park zijn hier te vinden.

Conclusie

Long Beach is het perfecte strand voor een ontspannen vakantie of een actieve dag in de buitenlucht. Het gebied kent vele evenementen, zowel dagelijks als wekelijks. Er zijn wateractiviteiten zoals surfen, zeilen of kajakken mogelijk. Long Beach is verder een uitstekende plaats voor sightseeing, winkelen, eten, of gewoon even rondslenteren. Het is het tweede drukste stadsstrand in Californië, en een absolute must-see voor iedereen die ooit naar Los Angeles.

Plaats een reactie