Playa de los Muertos

Een bijzonder strand

Playa de los Muertos, oftewel het strand van de doden, is een bijzondere plek gelegen langs de kust van Puerto Vallarta, Mexico. Het strand is omringd door imposante kliffen, waardoor het een rustige oase is om tegen de felle zon te schuilen. Het strand is een populair toeristische hotspot, zowel voor locals als voor de vele buitenlandse bezoekers die jaarlijks naar het strand komen.

Waarom is het een interessante bestemming?

Playa de los Muertos is een prachtig strand, met witte zandstranden, limoengroene oceaan, krachtige golven en een laden skyline. Het is een geweldige plek om de zonsondergang te zien, te zwemmen en te surfen. Het is ook een geweldige plek om foto’s te maken, vooral omdat het strand wordt omringd door kliffen.

Het is ook een geweldige plek om te ontspannen en van de prachtige omgeving te genieten. Er staan parasols langs het strand en er zijn vele plaatsen waar je strandstoelen kunt huren. Er liggen veel restaurants, winkels en bars direct aan het strand, voor diegenen die graag willen genieten van wat lokale delicatessen en kleurrijke cocktails.

Het strand is een populaire plek om te duiken. Omdat het er is omringd door kliffen met veel dieren die hier wonen, is het de perfecte plek voor zonaanbidders en watersporters. Er zijn vele duikuitrustingen in de omgeving te huur die je kunt gebruiken om te duiken.

Waar ligt Playa de los Muertos?

Playa de los Muertos ligt langs de kust van de stad Puerto Vallarta, Mexico. De stad ligt aan de Stille Oceaan, op ongeveer vijftien kilometer van de stad ten zuiden.

Waarom is Playa de los Muertos zo bijzonder?

Playa de los Muertos heeft veel te bieden waardoor het een bijzondere bestemming is. Ten eerste is het strand perfect gelegen voor iedereen die op zoek is naar een rustige en serene plek om te ontspannen. Er zijn talloze restaurants, winkels, bars en activiteiten te vinden in de omgeving. Het strand zelf heeft een wit zandstrand, wat het ideaal maakt voor een strandwandeling.

Ten tweede zijn er veel duikklussen te vinden, waar je met een duikuitrusting kunt duiken naar de verschillende diersoorten die op het strand leven. Er zijn ook een aantal koraalbanken in de buurt, waar je prachtige, kleurrijke vis kunt bewonderen.

Ten derde is het strand omringd door hoge kliffen, waardoor deze de perfecte plek is om te schuilen tegen de felle zon. De kliffen maken het ook mogelijk om foto’s te maken met een uniek, panoramisch uitzicht over de hele omgeving.

Playa de los Muertos is het bezoeken waard

Playa de los Muertos is een unieke plek in Puerto Vallarta waar je kunt ontspannen, duiken en genieten van een prachtig uitzicht. Of je nou sportieveling of luiaard bent, het biedt een prachtig uitzicht, een brede variatie aan restaurants, bars, winkels en activiteiten en een geweldige locatie voor watersporten. Je kunt er genieten van de vrijheid, de consistente golven en de adembenemende lucht. Dus als je op zoek bent naar een rustgevende dag aan het strand, neem dan een kijkje bij Playa de los Muertos!

Plaats een reactie