El Golfo Beach

Waar ligt El Golfo Beach?

El Golfo Beach is een prachtig strand gelegen op het Spaanse eiland Lanzarote. Het strand is gelegen in een kleine haven en staat bekend om zijn schilderachtige afbeeldingen die dat van een afstand bewonderen. Het is ongeveer 7 kilometer lang en begint aan de westkant van het eiland, waar het strand omgeven is door sublieme heuvels en kustlijn. El Golfo Beach ligt in het westelijk deel van het plaatsje Yaiza.

Waarom is El Golfo Beach interessant?

De veelzijdigheid aan activiteiten die El Golfo Beach biedt, maakt het een absolute bestemming voor een van tevoren goed geplande vakantie. El Golfo Beach is een aantrekkelijke bestemming voor watersportliefhebbers. Het biedt snorkelen, kajakken en duiken in helder, warm water. El Golfo Beach is ook een geweldige plek om te ravotten; er is een openbaar strand, waar je kunt zonnen, zwemmen of schaatsen. Er zijn ook verschillende restaurants en bars die u zich kunt vergapen aan een schrijnend mooi uitzicht op de haven.

El Golfo Beach is vooral populair vanwege de indrukwekkende omgeving. De heuvels die rond het strand liggen, bieden een verbazingwekkend panorama en verstrekken mensen met een adembenemend uitzicht op fascinerende landschappen. Omgeven door lavagrotten, parasolpalmen en verschillende meren, El Golfo Beach is een absolute verrassing voor elke erkende wandelaar.

Daarnaast heeft El Golfo Beach nog andere bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. El Golfo Beach bevat een witte zandstrand wat perfect is voor zonsondergang zienswijzen. De omgeving bevat een permanente markt, waar u souvenirs en aanbiedingen uit de regio kunt vinden. El Golfo Beach heeft ook een klein winkelcentrum waar u kunt zien wat er te koop is.

Waarom is El Golfo Beach bijzonder?

El Golfo Beach is bijzonder om een aantal interessante redenen. Ten eerste heeft El Golfo Beach een indrukwekkend contrast tussen het strand en de achterliggende heuvels. Hierdoor kunt u overal op het strand genieten van een buitengewone uitzicht op de omgeving. El Golfo Beach is ook beroemd vanwege zijn vulkanische grond en helder, warm water. Als u het strand bezoekt vanaf het beroemde Timanfaya-plateau, kunt u rekenen op een surrealistisch uitzicht.

Daarnaast heeft El Golfo Beach een overweldigende omgeving, die perfect is voor alle soorten toeristen. Er zijn verschillende wandelpaden die u door het montaña blanca-gebied leiden. Hier krijgt u een vogelvlucht zicht op het enorme wandelgebied dat meer dan alleen een bijzondere, maar ook uitdaging zoekers terug verwelkomd. De rustige restaurants aan de haven tentoonstellen de verscheidenheid aan delicatessen die je hier kunt krijgen.

El Golfo Beach is naast zijn aantrekkelijke omgeving ook bekend om zijn indrukwekkende evenementen. El Golfo Beach host elk jaar het ‘Lanzarote Teatro de la Calle festival’ waar wereldwijde mediamerken en artiesten samen komen om hun muziek te presenteren aan het publiek.

Kortom, El Golfo Beach is een prachtig strand om te bezoeken voor een afwisselende en onvergetelijke ervaring. Het is gevestigd in een sublieme omgeving waar je kunt genieten van het wonderschone decor van aanzienlijk prachtig natuurlandschap en cultuur. El Golfo Beach zal u zeker niet teleurstellen met zijn kalme sfeer, balearen, haar mooie accommodaties, stranden en familie-activiteiten.

Plaats een reactie