Cala Comte

Het best bewaarde geheim van Ibiza

Cala Comte is een prachtig kiezelstrand dat zich bevindt in het populaire toeristische centrum Sant Josep de sa Talaia, dat deel uitmaakt van het Spaanse eiland Ibiza. Het strand ligt in een kleine baai, afgeschermd door steile kliffen, waardoor het op een afgelegen plaats voelt. Hemelsblauw water golft door de baai, waarin motorboten, kleine catamarans en grote sloepen worden gebruikt door locals en toeristen.

Cala Comte is een van de populairste stranden van Ibiza, maar tegelijkertijd ook het rustigste. De muren die het strand omringen, voorkomen dat er te veel toeristen aantrekken. Dit betekent dat je een rustige en ontspannen vibe vindt als je het strand bezoekt. Ook voor de strandliefhebbers is het de perfecte bestemming; de sandy kuststrook is breed, dus je hoeft nooit te maken te hebben met een overvol strand. Er is ook een grote selectie aan wateractiviteiten, zoals jetskiën, parasailing en diepzeeduiken.

Hoewel Cala Comte een van de mooiste stranden van Ibiza is, is het ook een van de moeilijkste stranden om te bereiken. Het strand ligt diep in een baai en om er te komen moet je zowel lopen als zwemmen. Als je er eenmaal bent, zal je worden beloond met het prachtige landschap, het verfrissende water en de ontspannen vibe. Er is ook een aantal restaurants waar je BBQ-schotels en lokale gerechten kunt bestellen. Gasten kunnen ook genieten van heerlijk eten en een verfrissend drankje terwijl ze het schitterende uitzicht van het strand bewonderen.

Eén van de beste dingen om te doen in Cala Comte is het bezoeken van een een openluchtbioscoop. Elke vrijdagavond is er een openluchtbioscoop met een grote film voor gasten. Meestal zijn het familiefilms of romantische komedies. De bioscoop begint altijd als de zon onder gaat. Gasten kunnen dan genieten van een avondje bioscoop bij de Sea. Er is hier ook een snack- en drankenbar, voor degenen die geen behoefte hebben aan een maaltijd.

Als je naar Ibiza gaat en op zoek bent naar een intieme strandervaring, dan is Cala Comte het beste kiezen. Er zijn maar weinig stranden met zulke rustige omgevingen, prachtige zandstranden, verfrissende golven en interessante activiteiten voor het hele gezin. De openluchtbioscoop is een geweldige plek om de avond door te brengen als je op zoek bent naar iets anders. Dit is een van de verborgen juweeltjes van Ibiza dat je absoluut moet bezoeken.

Plaats een reactie