Tel Aviv Beach

Waarom is dit strand interessant?

Het strand Tel Aviv Beach is een van de meest interessante stranden die je kunt bezoeken als je naar een van Israëls prachtige stranden op zoek bent. Vanwege het warme, heldere water, het prachtige, ononderbroken uitzicht en de brede spreiding van standen, glooiende bergen aan de rand, heeft het een mediterrane, aantrekkelijke sfeer. Het is ook een populaire plek die jaarlijks miljoenen toeristen aantrekt die komen om te genieten van het strandleven.

Tel Aviv Beach is beroemd om de vele openlucht cafés, bars en restaurants die het strand omringen. Er worden vele beachcrawlwedstrijden georganiseerd voor blijvende plezier. Verder staat het strand bekend om zijn woeste nachtleven met clubs die regelmatig dicht zijn vanaf een uur ’s avonds tot de wee uurtjes in de ochtend. In het warme Israëlische weer kunnen de bezoekers hier lekker zonnen, maar ook genieten van waterporten, zwemmen, surfen, binnen- en buitenlandse backpackers uitnodigend laten genieten van een verfrissende krabbenduik.

Waar ligt het?

Het Tel Aviv Beach ligt aan de oostkust van de Middellandse Zee. Het ligt aan de voet van Tel Aviv en benadrukt het bruisende uitgaansleven van de stad. Het strand is 3 km lang en vastigt aan het prachtige strand van Jaffa. Dit strand lig 8 km ten zuiden van Tel Aviv. Het wordt omringd door de waterpoort van Kishon Valley en de Tel Aviv marina. Het waarborgt de bezoekers dan ook omringd te worden door de geur van de zee.

Het Westblok van Tel Aviv beach heeft een uitstekende golfbaan, die toeristen opwindende golfronden garandeert. 0ek kan er worden gezonden met jetski’s, windsurfen of kano. In dit gedeelte ligt ook de bekende bluescene Club Haoman 17. Hier wordt regelmatig livemuziek gespeeld en kan je genieten van een uniek uitzicht op de Middellandse Zee.

Waarom is dit strand bijzonder?

Een strand als Tel Aviv mengt verschillende bijzondere elementen die je geen ander strand vindt.de verbindingszone tussen stad en strand maakt het plaats de meer waardevol. Bezoekers kunnen hier genieten van live performances, aan het strand liggen en afkoelen in het heldere water. Verder is het ook bekend om zijn variatiescultuur. Hier vind je makkelijk alle nationaliteiten die rond de wereld reizen voor vakantie.
De Tel Aviv strandweg is per toeristenpopulair. De vorm van de baai is de bescherming tegen de zee en biedt een uitstekend uitzicht. Leeuwenbuurt, een kleine bebouwde zone, en de International Student Campus, die jaarlijks bezoekers uit 140 landen verwelkomt, bepalen de ambiance.
De strandweg in Tel Aviv heeft een magische factor. Het is de meest fascinerende plek om de avond te beëindigen na een geweldige dag aan het strand. De verschillende restaurants en cafés bieden comfortabele uren om te genieten van een aangenaam diner of een gewoon lekkere maaltijd onder de sterren. De hybride omgeving van de mediterrane stijl die uniek is voor dit gebied maakt Tel Aviv Beach een waardevol strand voor toeristen.

Verder zijn er kleine eilanden die bij het strand behoren met hun wildernis. Er zijn veel landschapsvormen die de steiger van het strand omringen en het kan in de avond een bijna natuurlijk spektakel zijn om te zien. Vanaf de promenade is er genoeg om naar te kijken, van restaurants met zonnige terrassen die een frisse zeebries aanheden tot prachtige zonsondergangen.
Tel Aviv Beach biedt een unieke kans om bijna het hele jaar door te genieten van het strandleven. Met één van de mooiste stranden in de Middellandse Zee aan de oostkust, is het een plek om eindelijk even helemaal te ontspannen.

Plaats een reactie